O parku

O parku 2017-04-01T22:03:50+02:00

Zabava za cijelu obitelj

Pula nudi mnogo mjesta za zabavu – naš park je jedno od tih mjesta. U parku vas čeka 30 uzbudljivih i zabavnih elemenata za djecu i odrasle, uključujući prepreke s užadi, viseće mostove i mnoge druge elemente. Ali to nije sve! Želite li iskusiti slobodu letenja, tu je i zip line dužine 80 metara te 3 mala zip linea koji će vam sigurno dignuti adrenalin!

Prepreke na stazi razlikuju se po zahtjevnosti i visini, te su prikladne za djecu stariju od 4 godine i odrasle. Možemo vam ponuditi uzbudljiv dan među borovima i nezaboravno iskustvo za pojedince, obitelji ili grupe. Ako ste spremni na novi izazov, preporučujemo vam da posjetite naš adrenalinski park i pokušate proći sve prepreke na stazi – nećete požaliti!

Adventure Park Pula Obstacle Course AV element

Sigurnost na prvom mjestu!

Niste ljubitelj visina? Izađite iz svoje zone udobnosti i vaš strah ubrzo će se pretvoriti u uzbuđenje.

Kako bi osigurali da se zabavite i osjećate ugodno u našem parku, osigurat ćemo vam sigurnosnu obuku kako se treba penjati po stazi i koristiti zip line. Naši stručni i kvalificirani instruktori pomoći će vam pravilno stavite i podesite sigurnosnu opremu i objasniti vam kako koristiti sustav s dvostrukom osiguravajućom vezom (dva karabinera za maksimalnu sigurnost sudionika).

Nakon što saznate sve upute vezane za vašu sigurnost na stazi, možete isprobati sve elemente na stazi neograničen broj puta. Vaša nezaboravna avantura može početi!

Kvaliteta i pouzdanost

Adrenalinski park izradila je tvrtka Ekoing d.o.o., koja je specijalizirana za sve visinske radove. Njihovi zaposlenici imaju godine iskustva u gradnji adrenalinskih parkova i drugih elemenata u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji i Njemačkoj.

Park je izrađen prema sustavu AARP (Absolute Adventure Roping Poligon), potpuno novom projektu koji su osmislili i dizajnirali stručnjaci Ekoing tima. Staza je prilagođena svim uzrastima i različitim stupnjevima fizičke spremnosti.