Pravila privatnosti

Pravila privatnosti 2017-04-01T22:03:54+02:00

KONTAKT OBRAZAC

Ukoliko želite koristiti kontakt obrazac kako bi nam poslali pitanja, prijedloge ili komentare, trebat će nam vaša e-mail adresa (obavezno polje) i ime. Možete nam ostaviti i svoj telefonski broj (po potrebi), koji nam omogućuje da vas kontaktiramo ako ne možemo s vama stupiti u kontakt putem e-maila.

Korištenjem našeg kontakt obrasca nećete automatski biti dodani na našu newsletter listu. Kako bi pružili najbolju sigurnost, na našu web stranicu instalirali smo SSL certifikat. Naša web stranica je pouzdana, a vaši osobni podaci zaštićeni. Vaši podaci neće biti korišteni u bilo koju drugu svrhu od one za koju su prikupljeni. Ako ne želite koristiti navedeni obrazac, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

NEWSLETTER

Pretplatite se na naš e-mail newsletter i budite prvi koji će saznati o našim novostima i posebnim ponudama. Da biste se prijavili na naš besplatni newsletter, trebat će nam vaša e-mail adresa (obavezno polje). Mi koristimo sustav dvostrukog upisa, što znači da ćete dobiti e-mail koji sadrži link koji morate kliknuti kako bi potvrdili svoj zahtjev za pretplatu. U bilo koje vrijeme jednostavno se možete odjaviti s našeg newslettera. Ako više ne želite primati e-mailove od nas, samo se pomaknite na dno newslettera i potražite link ‘Odjava’. Vaši podaci će biti izbrisani iz našeg sustava.

KOLAČIĆI

Kolačići (eng. Cookies) su tekstualni podaci koji sadrže male količine podataka s određene web stranice. Kada posjetite web stranicu, kolačići se preuzimaju i pohranjuju na računalu, tabletu ili telefonu. Zakon EU o web kolačićima osmišljen je kako bi se zaštitila online privatnost. Korisnici moraju biti svjesni kako se informacije o njima prikupljaju i koriste online. Također, korisnici mogu birati žele li omogućiti ili onemogućiti kolačiće.

Više od 90% svih web stranica koriste kolačiće za pohranu informacija na vaš web preglednik. Sve web stranice u vlasništvu u EU ili namijenjene građanima EU dužne su, prema propisima Europske unije, zatražiti vaš pristanak prije spremanja kolačića na vaš uređaj. Pregledavanjem i korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.

Naša web stranica koristi Google Analytics, uslugu koju pruža Google, koja daje uvid u to kako posjetitelji pronalaze i koriste našu stranicu, gdje se nalaze naši posjetitelji, što traže te kako ih zadržati da se ponovo vrate. Možete i odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku, međutim, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti naše web stranice.